Aabybro

Dans er livsbekræftende, sjovt, afstressende og god motion – og samtidig giver det mulighed for at møde nye mennesker. Dans er en isbryder – der findes næppe noget der nedbryder grænser mellem mennesker som dans.

Teknologiparken 1, 9440 Aabybro

Vi er flyttet!

Kom og Dans Aabybro har flyttet vores aktiviteter til:

VUC&hf
Teknologiparken 1
9440 Aabybro

 

Med mindre andet er angivet, vil det derfor være her, du kan finde os.

Hvad er Kom og Dans?

Dans er sjov motion hos Kom og Dans Aabybro. Vi starter nye hold i slutningen af august og januar. Under gratis prøvetime i menuen til højre kan du se, hvor og hvornår du kan komme og prøve. Hvis du ønsker vi skal minde dig om sæsonstart og andre aktiviteter kan du tilmelde dig nyhedsbrevet.

Er det for alle?

Kom og Dans er for alle; tykke og smalle, unge og gamle, singler og par. Hos os gælder det om at have det sjovt på dansegulvet, mens vi lærer at danse Fasting Swing og Rock’n’roll. Du behøver ikke at have danset før, alle kan være med.

 

Danseaften sammen med Spillestedet Blokhus

Vi har indgået et samarbejde med Spillestedet Blokhus, så vi kan invitere til Danseaften med live musik hos dem med rabat på de fleste arrangementer, hvor musikken matcher vores dans.

 • Sandy and The Wild Wombats – Fredag den 9. marts
 • The Roy Orbison Story –  Fredag den 4. maj
 • Creedence Tribute – Fredag den 8. juni
 • Beach Boys Bootleg, Ireland + Support band – Fredag den 7. september

Du kan se mere om de enkelte arrangementer på http://www.spillestedetblokhus.dk/

Du kan købe billetter her https://kodaabybro.nemtilmeld.dk/

Når du køber billet, kan du tilkøbe en koncertmenu til 195,00 kr. Ved at købe billet gennem Kom og Dans, bliver du placeret sammen med andre dansere.
Der er rift om billetterne, så pas på med at vente med at købe. Vi har kun 25 billetter til hvert arrangement.

Øveaften hver torsdag

Vi indbyder til øveaften hver torsdag hele sæsonen (med få undtagelser) kl. 19.00 – 21.00 sideløbende med, at vi har undervisning. Det koster 20,00 kr. pr. gang, der betales kontant eller med MobilePay når du kommer. Hvis du er tilmeldt undervisning hos os samme aften, er det gratis at deltage.

Der er allerede nu en lille flok dansere fra andre Kom og Dans foreninger, der har taget imod vores tilbud, ligesom vores egne dansere er gode til at komme før undervisning eller blive efter, for at få lidt ekstra tid på dansegulvet. Vi håber, at flere opdager tilbuddet og kommer og får en hyggelig aften på dansegulvet. Der er altid kaffe og the på kanden.

Hold øje med på kalenderen, så du undgår at gå forkert, hvis vi har aflyst eller flyttet til andre lokaler. Du kan også følge med i Facebook gruppen “Kom og Dans Aabybro og Brønderslev”

Generalforsamling 2018

Torsdag d. 15. marts 2018 kl. 18.00 på VUC og hf, Teknologiparken 1, Aabybro

DAGSORDEN:

 1. Valg af dirigent.
 2. Valg af referent.
 3. Bestyrelsens beretning.
 4. Regnskab.
 5. Fastlæggelse af kontingent.
 6. Indkomne forslag.
 7. Valg til bestyrelsen:
  Kasserer:
  På valg:  Helle Pedersen
  Bestyrelsesmedlemmer:
  På valg:   Ann Hegelund
  Anne Margrete Møller
  2 suppleanter:
  På valg:  Lene Rosenberg
  Marlene Mogensen
 8. Valg af revisor:
  På valg: Inger-Lise Carstensen
 9. Valg af revisor suppleant:
  På valg: Poul Charli Petersen
 10. Evt.

Forslag der ønskes behandlet på generalforsamlingen skal være bestyrelsen i hænde senest 4 uger før generalforsamlingen.

Ønsker du at udskrive indkaldelsen, så brug dette link: Indk generalforsamling 2018 KOD Aabybro

Generalforsamlingen starter med gratis spisning, hvorefter selve forhandlingerne starter. Tilmelding til spisning er nødvendig på dette link: http://kodaabybro.nemtilmeld.dk/42/  sidste frist er 8. marts.

Foråret 2018

Du kan se hele programmet for Fasting Swing om torsdagen her: Sæsonfolder – Forår 2018 Bemærk, at der er undervisning på temaholdet alle 12 gange i denne sæson. Har du aldrig prøvet at danse Fasting Swing og Rock’n’roll før, så tjek siden med gratis prøvetime og mød op.

Du kan se indbydelsen til kurser i Bugg og Tango i samarbejde med Aars her: Bugg og Tango – Forår 2018

Du kan se vores kalender for foråret 2018 her: Aktivitetskalender Forår 2018 Følg med i kalenderen her på siden, hvis der skulle ske ændringer.

 

Find os på facebook

1 måned siden

Kom og Dans i Vendsyssel
Se på facebook
·Del

2 måneder siden

Kom og Dans i Vendsyssel

Kom og dans starter op i Fjerritslev på skolen den 23. & 24. Oktober kl 19.. kom frisk og lær at lave en fest på dansegulvet, samtidig får du masser af god motion og socialt samvær .. ... Læs mereLæs mindre

Se på facebook
·Del

4 måneder siden

Kom og Dans i Vendsyssel

MÆND SØGES!
Så har vi haft intro-aftner i Sæby og vi er nu startet med undervisning. Rigtig flot fremmøde af danseglade mennesker. 😊💃🕺

MEN - vi mangler mænd, da antallet af damer er størst.
Så går der nogle mænd derude som tænker, at det kunne måske være noget for dem, så er det bare med at møde op. Vi har mange søde damer, som mangler en dansepartner. 💃💃💃💃💃

Der kræves ingen forkundskaber, da vi startet helt fra bunden med de grundlæggende trin. Så hold jer endelig ikke tilbage. Kom og prøv dansen før du beslutter, om det er noget for dig. 😊 Tag også gerne din kammerat, kollega, nabo eller andre med. 😊 Ses vi på mandag? 😊💃🕺

Vi danser på Sæbygårdskolen, Sæbygårdvej 34, 9300 Sæby.
Undervisningen er mandag fra 19.00 - 20.15 Herefter har vi fælles kaffe og hygge i 30 min.

Må meget gerne DELES 😊
... Læs mereLæs mindre

Se på facebook
·Del