Kom og Dans Esbjerg - Nytårsgalla

Dans er livsbekræftende, sjovt, afstressende og god motion – og samtidig giver det mulighed for at møde nye mennesker. Dans er en isbryder – der findes næppe noget der nedbryder grænser mellem mennesker som dans.

galla3galla1galla2galla5

Nytårsgalla 2019 den 11-13. januar

Generelt vedr. NytårsGalla: Hold dig opdateret på vores FB gruppe Esbjergs FB

Tilmelding
Der åbnes op for tilmelding søndag den 28. oktober kl. 12. Tilmelding til Gallaweekenden vil foregå via Flexmind som normalt. Priserne er uændret i forhold til sidste år.
Direkte adresse er : https://flexbillet.dk/kod-esbjerg/event/nub1ld 

Venteliste
Når tilmeldingen er fyldt – vil der komme mulighed at komme på en venteliste. Du finder venteliste her http://flexbillet.dk/kod-esbjerg/event/1uj0kd/token/usfq 
Der bliver mulighed for flere mænd eller par til weekenden. Der bliver skrevet email til dem der flyttes fra venteliste til den aktive deltagerliste.
Mobilepay nr. 47191

Overnatning
Når tilmelding er foretaget – kan det være at du vil overveje overnatning.
Overnatning står Kom og Dans Esbjerg ikke for. Vi har været så heldige at Vicky Nielsen fra KonceptHotel, Danhostel Blåvandshuk vil varetage den opgave. Hun kan kontaktes på info@koncepthotel.dk.
Der kan bestilles dobbeltværelse, 3 og 4 personers værelse, nogle med bad og toilet på eget værelse. Der er også mulighed for køjesenge m.m.

Spørgsmål kan sendes til inge@sdu.dk

Billeder : Billeder på FB (lukket side – anmod om medlemsskab)