Rejser

Dansecamp på Ærø 2017 bliver i uge 28 og 29

Brosjyre Ærø 2017 nr1

Brosjyre nr 2 (1)

Swingcamp 2017 nyhedsmail

aeroe-2017

Oplev Amerika med Kom og Dansoplev-amerika-2016

Kom og Dans har i en årække arrangeret turer til USA, og i løbet af 12 intensive dage i marts 2017 skal vi opleve meget nyt og spænende – men også genopleve flere af højdepunkterne fra tidligere turer! Vi starter med verdenskendte Rodeo Houston! Rejsen byder på kultur og historie, dans og musik. Turen gennemføres i samarbejde med Escape Travel. Rejseleder fra Kom og Dans bliver Amund Storsveen + assistenter.

HOVEDTUR: Houston – New Olreans – Memphis – Nashville – Atlanta
TILLÆGGSTUR: Boston på egen hånd / Line Dance Showdown (også muligt at vælge alene)

Klik her for mere information, dag til dag-program, rejsevilkår og tilmelding.

HOVEDTUR – RODEO OG  MUSIK. 17.-28. marts 2017 (12 dage).
Grundpris kr. 25.980 (Nkr) i delt dobbeltværelse.

Rundrejsen starter i enorme Houston i Texas. Dette er tiden på året hvor Houston
Livestock Show and Rodeo løber af stabelen, og vi afsætter en hel dag her! Det bliver nærkontakt med cowboykulturen gennem et enormt messeareal samt rodeo og afsluttende countrykoncert. I tillæg tilbyder opholdet i Houston besøg på rumcenteret («Houston, We Have A Problem!»), det enorme indkøbcenter Galleria og det superhyggelige dansested Wild West Dance Hall.

oplev-amerika-2

Turen går videre til smeltedigelen New Orleans, hvor vi blandt andet skal på eksotisk sumpsafari. Her bliver der også tid til at opleve historiske «Bourbon Street» og «French Quarter », og vi skal også indenom «stamstedet» Mulate’s Restaurant til middag. Her kan de som ønsker det, kaste sig ud i dansen til lokal Cajunmusik!

Så sætter vi kursen nordover gennem Mississippi til Memphis– «Home of the Blues and the Birthplace of Rock’n’ Roll». Vi aflægger selvfølgelig verdensberømte Sun Studio og Elvis’ Graceland et besøg. Vi tager også turen til Rock’n’ Soul Museum. På den ikoniske bluesgade, Beale Street, bliver der både middag og mulighed for at høre live Blues når det er bedst! For de som har været i Memphis tidligere, vil vi også kunne organisere grupper som oplever andre steder, som f.eks. «Civil Rights Museum» og «Stax Museum of American Soul Music».

oplev-amerika-3

Derefter venter countryhovedstaden Nashville – «Music City USA». Her skal vi overvære lørdagssendingen af legendariske Grand Ole Opry – live countrymusik af første klasse! Vi oplever også Countrykulturen downtown på «Country Music Hall of Fame and Museum» og «RCA Studio B» samt live musik i de utallige barer på Broadway og 2nd Street. Vi afslutter opholdet i Nashville med middag og dans på gigantiske «Wildhorse Saloon». Turen afsluttes med en bustur og lidt fritid i Atlanta før vi flyver hjem til Europa.

Klik her for mere information, dag til dag-program, rejsevilkår og tilmelding.

TILLÆGSTUR – BOSTON. 27. marts – 3. april (8 dage).
Pristillæg kr. 10.350 (Nkr) i delt dobbeltværelse.
Boston kan også bestilles som en separat tur – læs her under!

 

Ønsker du at forlænge rejsen, så kan vi tilbyde en tillægstur i en mindre gruppe til historiske Boston. Vi hopper af hovedturen i Nashville, og får en ekstra nat her med tid på egen hånd (mandag 27. til tirsdag 28. marts). Derefter flyver vi fra Nashville til Boston. Overnatning 5 nætter på Marriott Quincy Hotel (tirsdag 28. marts til søndag 2. april). Boston Line Dance Showdown foregår på dette hotel fra torsdag til søndag, og billet er inkluderet i prisen. Derudover er tiden i Boston på egen hånd. Vi flyver fra Boston søndag 2. april, og lander i Europa om formiddagen mandag 3. april. PS! Du behøver ikke danse line dance for at være med. Tillægsturen vil være en ypperlig anledning til også at udforske Boston på egen hånd med fællesskabet og norsk rejseleder på hotellet.

 

ØNSKER DU KUN BOSTON tirsdag 28. marts til mandag 3. april? Escape Travel bestiller på forespørsel flybillet Norge–Boston t/r, fem nætter på hotel og billet til Boston Line Dance Showdown. Samme hotel som tillægsturen, med fællesskabet og norsk rejseleder på hotellet.

SPØRGSMÅL / MERE INFORMATION

Spørgsmål omkring turerne? Kontakt os på amund.storsveen@komogdans.no.

For spørgsmål om selve rejsen og opholdet (f.eks. prisforespørgsel Boston), venligst kontakt Ann Kristin Andersen på e-mail: aka@escape.no eller telefon +47 95 99 99 20.

Klik her for mere information, dag til dag-program, rejsevilkår og tilmelding.

Se billeder fra mange af vore tidligere turer til USA – klik her!

 

 

Sydendans 2017

Flyers Sydendans 2017

Sidste nyt om Calpe

Specialpris gæst Danmark

Specialpris gæst Streaplers