Kom og Dans Ribe

Dans er livsbekræftende, sjovt, afstressende og god motion – og samtidig giver det mulighed for at møde nye mennesker. Dans er en isbryder – der findes næppe noget der nedbryder grænser mellem mennesker som dans.

 

Vi er en forening af danseglade mennesker, der sætter stor pris på glæden ved at danse og det sociale fællesskab. Vi danser swing og rock’n’roll. Det er sjovt, livsbekræftende og rigtig god motion.

 

Vi starter nye hold i januar og i august 

Kom og Dans Ribe er en forening af danseglade mennesker, som sætter det sociale samvær højt. Vi danser Swing og Rock’n Roll, som kan danses alle steder til alt musik, der swinger. Vi danser pardans men skifter partner i løbet af undervisningen, hvilket giver mulighed for at lære at danse med mange forskellige mennesker og også at lære nye mennesker at kende.

 

Gratis intro-kurser

Vi afholder gratis intro-kurser i januar og i august. Her møder man blot op uden tilmelding. Kom som du er og tag din partner, kollega, ven, veninde eller bror med.
Medbring gerne flade sko.

 

Gratis intro-kurser forår 2019

Onsdag d. 21. august 2019 kl. 19.00-20.30 på Seminarievej i Ribe.

Onsdag d. 28. august 2019 kl. 19.00-20.30 på Seminarievej i Ribe.

Sommerdans ved Hovedengen i Ribe

Tirsdag d. 13. august kl. 18.00-19.30.

Tirsdag d. 20. august kl. 18.00-19.30.

 

Kalender for efterårssæsonen 2019: 

KOD Ribe kalender efterår 2019

 

Pris

Undervisningen koster 500 kr. pr. sæson (12 kursus gange). Kontingent koster 50 kr.
Unge under 26 år halv pris.
Ønsker man at støtte foreningen eller er forhindret i at danse en sæson, er der mulighed for at tilmelde sig et passivt medlemsskab til 50 kr. pr. sæson.

 

Medlemsskaber

Passive medlemmer kan deltage ved dansearrangementer og tilmelde sig til Temahold. De kan være hjælpere på Begynder- og Fortsætterholdene.

Aktive medlemmer, der modtager undervisning på et hold, kan deltage ved dansearrangementer, tilmelde sig til kurser og Temahold. De kan være hjælpere på hold under sig.

På Videregående 2 og Temahold er der ingen hjælpere. 
Man kan deltage i temakurser, hvis man er Videregående 2 danser.

 

Kontakt 

Formand Ane Teuchler – mail: aneteuchler@hotmail.com

 


Samarbejde mellem Kom og Dans Varde, Esbjerg og Ribe

 

De tre Kom og Dans foreninger har et samarbejde, som går ud på, at man hvis man er tilmeldt et Begynder- eller Fortsætterhold i en af foreningerne, har man mulighed for at danse gratis med på et Begynder- eller Fortsætterhold i de to andre foreninger. De som danser på Videregående hold har også mulighed for at danse gratis med i de to andre foreninger. Dog skal de danse på et dansehold, som er under dem (Fortsætter eller Begynder).
Man skal være opmærksom på, at hvis der er for mange damer eller mænd på et hold, er der ikke plads til dansere fra andre foreninger. Spørg bestyrelserne og underviserne omkring dette.

Husk, at hvis man er medlem af de tre foreningers facebookgrupper, kan man aftale samkørsel med andre.

Vi håber, at mange vil støtte op om dette samarbejde.

 


 

Står I og mangler gaven til en der har alt……
……så har vi en idé

et gavekort til en dansesæson her hos os Kom og Dans Ribe

 


 

Der er mere info om Kom og Dans Danmark  HER